Om oss

Om oss

Vår historie

Med over 15 års erfaring fra 5-stjerners sushi restauranter i Italia, ønsker vi nå å tilby våre kunder i Ås og omegn smakfulle og uforglemmelige opplevelser i Sushiko. I vår restaurant kan du nyte et bredt utvalg av sushi og andre asiatiske retter laget med ferske og økologiske råvarer.
Du kan nyte maten i vår stemningsfulle restaurant, ta det med hjem, eller få det levert rett på døra. Det er mulighet for å reservere hele lokale med opptil 100 sitteplasser til private bursdager, fester, konfirmasjoner og andre spennende anledninger. Vi gjør også catering til store og små selskaper.
I Sushiko står gjestene våre sentrale og vi ønsker dere velkommen til gode smaksopplevelser i lune omgivelser. Her står høy kvalitet og god stemning i fokus. Vi er lett tilgjengelig i Ås med kort avstand til tog og buss og gratis parkering foran restauranten.

Hjertelig velkommen til oss!

Play Video

Våre tjenester

glasses
Eventer
Firmafest, bursdagsselskap, julebord. Hos oss kan du ha større arrangementer hvor vi kan tilrettelegge lokalet for din begivenhet. Vi tar selvsagt hensyn til alle forhåndsregler knyttet til Covid-19.
Kontakt oss
recipe
Bordbestilling
Vår restaurant i ÅS er innredet med behagelige stoler og dempet belysning.
Kontakt oss
img
catering
Catering
Vi leverer alt innen catering til både store og små anledninger i Ås og omegn med smakfulle og uforglemmelige opplevelser.
Kontakt oss
gift_card
Gavekort
Gi noen en hyggelig opplevelse! Gavekort kan kjøpes direkte i vårt restaurant. Summen bestemmer du selv.
Kontakt oss
Log In